Sve je spremno za božićno ruho koje će ove godine u Vinkovcima upotpuniti Bajka na Bosutu. Advent nešto drugačijeg opsega i lokacije, ali i dalje s istim ciljem – uz okuse i mirise blagdanskih delikatesa, vesele note raznih glazbenika sretno i veselo dočekati Božić i uklizati na novom klizalištu u Novu 2022. godinu.

Bajka na Bosutu svoj program započela je danas u 10 sati, otvorenjem klizališta koje je uveselilo i one najmlađe. Svoje oduševljenje s nama su podijelili i posjetitelji te istaknuli što ih veseli. Brojne ponude specijaliteta hrane i pića , od slanog do slatkog, zadovoljavat će i one najzahtjevnije sve do 8. siječnja.

Kućici Bake Eve, koja subotama uveseljava djecu svojim poučnim pričama, pridružit će se i Kućica Djeda Božićnjaka gdje oni najmlađi mogu ubaciti u sandučić 0/24 svoje novogodišnje želje, ali ih i Djedici šapnuti na uho i to u njegovoj kućici smještenoj u sredini klizališta do koje ćete morati preko velikog mosta. Međutim, za one kojima je pristup otežan, želje će primati i u kućici kod stepenica koje vode do Bajke na Bosutu.

Iako je Vinkovce kiša danas zavila u sivo, nije uspjela omesti mnoge posjetitelje, ali i one najmlađe da uživaju u klizaljkama na ledu. Koliko je Bajka na Bosutu čarobna, dokazuje i to da su je ove godine posjetili ne samo stanovnici Lijepe naše, nego i iz Španjolske i Portugala. Danas su nam otkrili što oni misle o našem vinkovačkom adventu i kako im se sviđa njegovo novo ruho.

 “Bila sam na Adventu u Vinkovcima prije dvije godine i tada sam bila oduševljena, ali ove godine dojam je drugačiji jer je prostor veći i sve prekrasno sjaji, a klizalište me je najviše oduševilo”, rekla nam je Ayla Carazo, Španjolka iz Vrbanje, dodavši kako ju nije spriječilo ni vrijeme da i ove godine posjeti Vinkovce i uživa u blagdanskom duhu.

 

 

 

Tu se sa svojim oduševljenjem pridružio i Filipe Magalhaes iz Portugala, koji nam je, kližući se na ledu drugi put u životu, rekao kako Vinkovce također posjećuje drugu godinu zaredom i tradicionalno će to činiti i u budućnosti.

 

 

 

A osim mlađe populacije našla se tu i gospođa Vesna Jurčević, koja u svojoj 60-toj razbija stereotipe i vješto pokazuje svoje umijeće klizanja. Možda ne pripada mlađoj populaciji, ali svakako je duhom još uvijek mlada.“Pridružite mi se da zajedno kližemo i otjeramo ovu kišu. Moramo se veseliti kako bi bili u skladu sa blagdanima koji nam dolaze”, rekla je gospođa Vesna.

 

 

 

Veselim posjetiteljima večeras se možete pridružiti i vi, kada će svojim glazbenim opusom publiku rasplesati Electric Corn s početkom u 21 sat. Vidimo se na Bajci na Bosutu!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Instagram