Zadovoljstvo ugostitelji ne kriju, ali svakako bi ono bilo još veće da su svoje kućice mogli ranije otvoriti. Međutim, svakodnevne gužve brišu sve probleme izazvane korona situacijom, a za Marka Peulića virus kao da i ne postoji kada vidi nasmijana lica onih koji ispred Maxe sami peku svoje kobasice.

Uz već poznati gastro hit kobasica “ispeci sam” gdje ovaj slavonski specijalitet dobijete direktno s vatre na kućice, naravno uz kiseli kupus, u ponudi kod Maxe imaju i hamburger, cheeseburger, chickenburger, hot dog, pomfrit, taquitose, kebab, vafle, pileće krokete, punjenu pljeskavicu i pohani sir. Za prste polizati.

Odaziv je jako dobar iako je zbog lošeg vremena na početku bio slabiji promet. Radujemo se idućim danima i znamo da će do kraja biti još bolje”, kazao je Peulić pozvavši sve koji još nisu da dođu na Bajku na Bosutu i „omaste brk” u njihovim slasnim zalogajima.

Od slatkoga kod ove kućice pronađite vafle, a suho grlo možete popraviti kavom, čajem, kakaom, toplom čokoladom i neizostavnim kuhanim vinom te pivom, bambusom ili gemištom.

Brzom hranom Marko i Mirela Peulić bave se već 13 godina, imaju nekoliko pokretnih kućica i ovo im je druga godina na Adventu u Vinkovcima s kojim su, ističu, jako zadovoljni. Kako i ne bi bili kada se posjetitelji uporno vraćaju ovoj ukusnoj i kvalitetnoj hrani, osobito domaćim kobasicama iz vlastitog uzgoja.

Instagram