Osim slasnih zalogaja koji će i one najhladnije dane učiniti nešto toplijim, ugostiteljska ponuda Bajke na Bosutu donosi i omiljene grickalice svih generacija – kokice.

Već 28 godina poznati su proizvođači kokica u gradu, a iskustvo s prijašnjih manifestacija ohrabrilo ih je da svoju ponudu predstave i na ovogodišnjem Adventu. Obrt KOKO jedna je od pet ugostiteljskih kućica koje ćete pronaći kod klizališta, a čije nam je radno vrijeme već svima dobro poznato – od 17 do 21 sat. I tako sve do Badnjaka.

„Malo nam je neobično dolje, ali ugođaj je super. Na početku smo imali manje posjetitelja, ali sigurno je loše vrijeme učinilo svoje pa se nadamo da će zadnji dani biti fantastični”, rekao je vlasnik obrta Zdravko Pope.

Već dugi niz godina proizvode kokice u gradu, postali su poznati gotovo svim Vinkovčanima, a posebno im se vesele oni najmlađi. Uz kokice u papirnatim kutijama raznih veličina i s veselim likovima iz crtića poput Pepe Pig, Frozen, Lego, 101 dalmatiner i Paw Patrol, svoje mališane razveselite možete razveseliti i šećernom vunom s 12 različitih okusa: banana, jagoda, borovnica, cola, vanilija, malina, jabuka, šumsko voće, kivi, naranča, višnja i lubenica.

Osim djece, u konzumaciji nerijetko uživaju i odrasli. Osim za gledanje filma, dobro dođu za grickanje i tijekom razgledavanja ili pak uživanju u čarobnim svjetlima Adventa u Vinkovcima. Uz sve to, prema najnovijim istraživanjima, kokice uopće ne debljaju. Možete pojesti čak šest šalica slanih kokica i u sebe ćete unesti samo 100 kalorija. Bogate su vlaknima pa će vas držati dulje vrijeme sitima.

Instagram