Bosutski kućerak prvi je put na Adventu u Vinkovcima, a već je postao jedna od omiljenih destinacija posjetitelja Bajke na Bosutu. Kako i ne bi kada donosi ponudu kakvu nismo viđali često. I to još “za prste polizati”.

S njihovim štrudlama od jabuka i cimeta doživjet ćete onaj pravi zimski štih i osjećaj djetinjstva kada je kuću ispunjavao miris pravih domaćih štrudli. Onakvih kakve su radile naše mame i bake. Na gastro kućici Bosutski kućerak možete ih izabrati s preljevom od vanilije, a uz to nude i hot dog, pomfrit, browniese te homemade burgere – classic burger, bećar burger i double cheeseburger.

Tajna njihove dobre hrane leži u tome što ju, većinom, rade sami – “po domaći” pa stoga i ne čudi svakodnevna gužva ispred njihovog prozora. Sve je pripremljeno onako kako biste jeli i kod svoje kuće, poručuju vlasnici Špehar. Naime, sami peku kruh, peciva, kolače i štrudle.

“Jako smo zadovoljni, svaki je dan sve više ljudi. Nama je ovo prva godina na Adventu i zato ljudi nisu bili upoznati s našom ponudom, ali pokazalo se da su Vinkovčani prepoznali kvalitetu”, rekla nam je Marija Špehar vrijedno se pripremajući za današnje otvorenje svoje kućice koja na klizalištu radi od 17 do 21 sat i tako sve do Badnjaka.

Da bi ugođaj bio potpun kod njih se možete i ugrijati kuhanim vinom ili finim božićnim čajem, a simpatične cure pomoći će vam i predložiti nešto iz ponude zbog čega ćete se uvijek poželjeti vratiti u Bosutski kućerak.

Instagram