Uz klizalište od 200 četvornih metara, svih dana trajanja Adventa u Vinkovcima, božićnih i novogodišnjih blagdana, u pješačkoj zoni od 26. studenog 2016. do 7. siječnja 2017. održava se i Božićni sajam na kojemu će svatko od posjetitelja pronaći zabavu za sebe.
U kućicama i štandovima postavljenima oko klizališta, obrtnici i ugostitelji će ponuditi Vinkovčanima i njihovim gostima svoje proizvode što će im obogatiti doživljaj blagdanskog ozračja. Pčelari će ponuditi domaći med, propolis, ukrase od voska poput replike posude Orion sa svim simbolima nastarijeg europskog kalendara i druge pčelinje proizvode, proizvođači sokova nudit će prirodne sokove, ovdje će posjetitelji moći kupiti sve vrste ukrasa, nakita i ilumincija za božićno drvce.
Pješačkom zonom će se mjesec i pol dana širiti zamamni mirisi kuhanog vina i drugih toplih napitaka za zagrijavanje, svježe pečenih kiflica, lepinjica, pizza cut, brzih zalogaja – bit će za svakoga po nešto.
Božićni sajam je otvoren od ponedjeljak do četvrtka od 16 do 21 sat, petkom i subotom od 10 do 23 i nedjeljom od 10 do 21 sat.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Instagram