Dječji vrtić Cvjetnjak

Od 1. prosinca ove godine do 7. siječnja 2018. Vinkovčanima je na raspolaganju klizalište kao i prošle godine u dane Adventa u Vinkovcima samo što je ove godine veće za sto četvornih metara. Klizanje traje po 45 minuta, a 15 minuta je predviđeno za izmjene skupine klizača i održavanje leda tako da su izmjene klizača svaki puni sat.

Organizirane skupine mališana iz dječjih vrtića imaju besplatno klizanje (prvi nas je posjetio Dječji vrtić Cvjetnjak), a osnovci koji dođu organizirano plaćaju ulaznicu 5 kuna i njima je klizalište namijenjeno u prijepodnevnim i popodnevnim satima. Ostali ulaznici za klizalište plaćaju prihvatljivih 10 kuna, a ako nemaju svoje klizaljke, mogu ih unajmiti za pet kuna.

I dječji luna park koji kao i klizalište radi svakodnevno od 1. prosinca do 7. siječnja ima umjerene cijene. Vožnja autićem je 10 kuna, a vlakićem i gusarskom gondolom 5 kuna.

Cijene su pristupačne zahvaljujući subvencioniranju Grada Vinkovaca koji želi da u blagdanske i adventske dane što više djece i mladih uživa u klizanju i zabavi u luna parku i na taj način veselo i bezbrižno proslave božićne i novogodišnje blagdane.

Klizalište i luna park rade od ponedjeljka do četvrtka od 10 do 22 sata, petkom i subotom od 10 do 24 sata i nedjeljom od 10 do 22 sata.

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Instagram