Vinkovačka Udruga osoba s invaliditetom „Bubamara“, pokreće crowdfunding kampanju, kojoj je cilj prikupljanje novčanih sredstava za Buba Bar, prvi kafić u Hrvatskoj u kojem će, prema njihovim riječima, vrhunsku kavu servirati osobe s Downovim sindromom. „Extra kromosom za extra kavu“ slogan je kafića u kojem će po prvi puta biti zaposlene osobe s Down sindromom, te osobe s invaliditetom.

Tim povodom u ponedjeljak, 5. prosinca u 18 sati, na pozornici Adventa u Vinkovcima nastupit će grupa Bruno & +40 i prijatelji.

Crowdfunding kampanja BUBA BAR počinje 05.12.2016. Link za uplate bit će naveden na Facebook profilu Bubamara Vinkovci, te na na web stranici www.bubamara.hr

Bubamarci pozivaju sve ljude dobre volje da podrže njihovu kampanju, kako bi stvorili mjesto jednakih mogućnosti za sve.

„Buba Bar je za Bubamarce ispunjenje njihovih snova, prilika da pokažu koliko vrijede i koliko su spremni biti ravnopravnim dijelom društva. To je mjesto na kojem će, barem nakratko, nestati svi vaši problemi, jer mi smo eksperti za njihovo rješavanje i stručnjaci za dobro raspoloženje“ – poručuju na kraju iz Udruge osoba s invaliditetom „Bubamara“.buba-bar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Instagram