Turistička zajednica grada Vinkovaca danas je u okviru programa Advent u Vinkovcima organizirala zanimljivu igru za male i velike “Magic Advent”, traženje poklona putem mobilnih uređaja. Od 10 do 12 sati bilo je veselo u središnjem vinkovačkom parku kojim su se razmilili mali i veliki Vinkovčani tražeći i prikupljajući virtualne poklone, koje su po završetku igre dobili i “za stvarno”.

“Ove godine smo željeli nešto novo uvesti u Advent. Do sada imali smo šetnje gradom kjoje su vodili naši turistički vodiči, a sada smo se odlučili za ovu igru, koja je prije nekoliko mjeseci organizirana u Vukovaru uz vrlo dobar odaziv. I mi smo željeli svojim sugrađanima prirediti ovako dobru zabavu, traženje poklona u gradskom parku, a što se odlično uklapa u ovo vrijeme darivanja”, istaknula je direktorica Turističkog ureda TZ grada Vinkovaca Martina Matković.

“Magic Advent” igra je u kojoj se pokloni pronalaze putem aplikacije uz korištenje kamere na mobilnom uređaju, a za ovu priliku TZ grada Vinkovaca osigurala je više od stotinu poklona, koje su dobitnici mogli preuzeti u Turističkom uredu po završetku igre.

“Mi zahvaljujemo svim našim donatorima zaista od srca. To su naši lokalni poduzetnici, obrtnici i ustanove, koji su se vrlo rado odazvali i koje tijekom igre promoviramo čitajući njihova imena. Svima jednako hvala jer svaki će poklon razveseliti dobitnika”, istaknula je Martina Matković.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Instagram