NinaKraljic_by_Sanja_Red_Cat_Baljkas_web

I drugi vikend na Adventu u Vinkovcima donosi niz zanimljivih događanja. Osim klizališta koje od nedjelje do četvrtka radi od 10 do 22 sata, a petkom i subotom do ponoći, svatko će naći nešto zanimljivo u ugostiteljskim kućicama koje okružuju klizalište ili u dječjem luna parku.

Danas, petak 8. prosinca, na pozornici ispod božićne jelke na Trgu bana Šokčevića s početkom u 19 sati je koncert popularne Nine Kraljić.

U subotu u 10 sati s parkirališta ispred hotela Slavonija kreće „Šetnja Vinkovcima“ uz licencirane turističke vodiče, a u organizaciji Turističke zajednice Vinkovaca.

Istoga dana navečer u 20 sati, u parku na vodoskoku na Trgu bana Šokčevića, drugu adventsku svijeću upalit će vjernici župe Presvetog Srca Isusovog iz Vinkovaca.

Nakon paljenja adventske svijeće, u 20,30 sati u pješačkoj zoni na pozornici ispod božićne jelke nastupa Nikola Marjanović trio. Posjetitelji će moći uživati u starim, ali i novim rock i pop hitovima.

U nedjelju uz sve ostalo na Trgu bana Šokčevića, u 10 sati počinje kreativna radionica za djecu, a od 15 do 17 sati u centru grada je Coca Cola Božićni kamion u kojemu će se djeca moći provozati i slikati, a bit će i slatkiša…

U Gradskoj knjižnici u subotu u 10 sati počinje kreativna radionica Weihnachten in Kroatien und Deutschland.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Instagram