Božićna čarolija u Vinkovcima je počela, a temperatura u minusu nije spriječila naše sugrađane i sugrađanke da se u velikom broju okupe u središtu grada i dočekaju službeni početak Adventa. Adventa koji je ove godine najveći, najsadržajniji i najljepši do sada.

Središte događanja je pješačka zona, a bogat program koji traje sve do 6. siječnja 2019. ni ovoga puta neće razočarati. Bajka na Ledenom Orionu okupila je danas i mlade i stare koji su klizali, plesali, pili i jeli te uživali u predivnoj blagdanskoj atmosferi. Advent je otvorio gradonačelnik Ivan Bosančić koji je sve građane pozvao da se pridruže i posjete Ledeni Orion:

“Nadam se da svi uživaju u prvoj večeri Adventa u Vinkovcima, a pozivam i ostale da dođu na gradski trg, da uživaju u klizanju i delikatesama koje su pripremili naši ugostitelji, da se družimo i dočekamo Božić na najbolji mogući način”.

Glazbeni program Adventa ove godine je otvorila grupa Sax, vinkovački band u čijim hitovima uživaju sve generacije. Ritmovi zabavne glazbe domaćih i stranih izvođača donijeli su pravu blagdansku atmosferu i odličan uvod u glazbene večeri koje su pred nama. Zadovoljni građani nisu krili oduševljenje aktivnostima koje su ih dočekali u pješačkoj zoni, a poznati Saxovci odlično su zaokružili prvi dan Adventa i priredili otvorenje za pamćenje.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Instagram