Grad Vinkovci, Novosti d.o.o. i Turistička zajednica grada Vinkovaca kao glavni organizatori u prvih deset dana manifestacije, od 30. studenog do 9. prosinca, po prvi puta u sklopu Adventa u Vinkovcima – Ledeni Orion organiziraju Božićni sajam, na kojem će sudjelovati obrtnici, OPG-ovi, gospodarstvenici, ali i udruge. Sajam Posjetitelji će tako imati prigodu pronaći nešto za sebe i svoje najmilije za predstojeće blagdane, a iz bogate ponude izlagača.

Tako će se na jednom mjestu naći dekupaž, ljuti umaci, med i proizvodi od meda, licitar, srca, medenjaci, ljekovito i aromatično bilje, melemi, ali i tradicijski ručni radovi, voćne rakije, te nezaobilazne igračke i prigodni program od drva. Na sajmu će se predstaviti i Drvodjelska tehnička škola Vinkovci, koja je izradila nove štandove za Grad Vinkovce, a na kojima će se održati i prvi Božićni sajam. Radnim danima Sajam će biti otvoren od 15 do 22 sata, a vikendom od 10 do 22 sata.

Na kraju recimo kako mjesta za izlagače još uvijek ima, pa se svi zainteresirani mogu prijaviti za Božićni sajam na prodaja@novosti.hr ili na broj telefona 032/332-250.

Instagram