Do nas je došla prekrasna priča koja je ujedno i dokaz kako sitnice znače, a dobrih ljudi spremnih priskočiti u pomoć uvijek ima.

Već znamo kako je na našem adventu klizanje glavna atrakcija, posebice mališanima. Smijeh svakodnevno odjekuju klizalištem jer zabave nikad ne nedostaje. Neki su već pravi profesionalci u klizanju, dok su drugi po prvi put stali na led. Jedna od njih je sedmogodišnja djevojčica koju je njezina tetka izvela  na klizanje. Kako je navela Matea Dujmić, svoju je nećakinju pokušala naučiti klizanju, što je primijetio mladić koji je, pretpostavlja zaposlenik na vinkovačkom klizalištu, te joj je ponudio svoju pomoć kako bi malena što prije savladala osnove klizanja.

„Dugo netko nije imao tako predivan pristup i odlično razvijene pedagoške vještine. Dečku ne znam ime, no svaka čast na profesionalnosti, strpljenju, pomoći i svemu. Nadam se da će nadređeni znati cijeniti osobu koju ima i dobro nagraditi”, istaknula je Matea Dujmić koja se i javila s ovom divnom pričom.

Malena djevojčica oslobodila se straha i naučila klizati, ali ne kažu bez razloga da kad naučite pasti, naučili ste i klizati.

Instagram