Na pozornici u pješačkoj zoni na Adventu u Vinkovcima, večeras će Vinkovčane i njihove goste zabavljati domaći Orion Full band. Cure i dečki iz benda obećavaju dobru zabavu i nadaju se kako će zadovoljiti svačiji ukus. Ovaj, kako se sami vole pohvaliti, najdugovječniji bend prepoznatljiv je po tome što ga čine tri cure i tri dečka, a za bubnjevima je djevojka što je rijetkost u hrvatskoj glazbi. Postoje, kažu, već 30-ak godina, postava se naravno mijenjala, a u ovom sastavu sviraju i pjevaju posljednje dvije godine.

Sanja svira bubnjeve i pjeva, Katarina je najmlađa i svira klarinet i saksofon, čime daje posebnu čar i kvalitetu njihovih nastupa, dok je Sandra glavni vokal. Etno poveznica je Zlatko na bas primu s kojim Orion Full band sofisticirano povezuje tamburu s raznim žanrovima domaće i strane glazbe. Matias uz gitaru i pjeva, kao i Zdravko koji svira klavijature.

Članovi sastava na kraju pozivaju sve Vinkovčane neka večeras budu od 19 sati na Adventu u Vinkovcima i uvjere se u njihovu raznolikost i kvalitetu.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Instagram