Večeras smo zatvorili 2023., a otvorili 2024. godinu. Tako su mnogi Vinkovčani najradosniju noć proveli na Ledenoj bajci uz Sax band, dok su preostali novu kalendarsku godinu odlučili dočekati kod kuće ili na raznim mjestima uz odabrano društvo.

Mnogi novu godinu vide kao priliku za novi početak, odnosno pred sobom postavljaju određene ciljeve. Samim time, pokušali smo među Vinkovčanima saznati koji su njihovi planovi za 2024. godinu.

„Nemam posebnu odluku za novu godinu, voljela bih da mi 2024. bude ispunjena srećom, zdravljem, mirom i strpljenjem, pa vjerujem da ću u tom duhu i raspoloženju djelovati kroz cijelu godinu”, rekla nam je Josipa Ištvanović Kurhelec.

Svatko od nas ima svoje želje i ciljeve u novoj godini, a među njima je i student Branko Šego. „Nisam donio nikakve novogodišnje odluke, a nadam se da će 2024. godina svima svima biti uspješna, puna zdravlja, sreće i mira, a osobno se nadam da ću novu 2024. godinu nastaviti provoditi s meni dragim ljudima, kao i da ću diplomirati”, dok je studentica Mia Miličević dodala: „Važno je ostati pozitivan, a želim svima puno zdravlja, ljubavi i sreće. Svakako je moja novogodišnja želja uspješno završiti akademsku godinu.”

Brojni Vinkovčani ulazak u 2024. godinu dočekali su na Ledenoj bajci, u središtu vinkovačkog adventa. Odličnu atmosferu priredio je poznati Sax band, koji je građane zabavio, rasplesao i raspjevao.

“Svim mojim Vinkovčankama i Vinkovčanima želim sretnu i uspješnu 2024. godinu.Neka ova vesela noć bude početak svega onog lijepog što ste poželjeli sebi i svojim bližnjima. Pred nama su novi izazovi, godina u kojoj naš grad očekuje puno sjajnih trenutaka, na radost svih njegovih građana”, novogodišnja je poruka gradonačelnika Ivana Bosančića.

Instagram